فطيره السويسرول بالخضار
:: مخبوزات ومعجنات :: فطائر حادق
صفحة 1 من اصل 1
فطيره السويسرول بالخضار
المقادير
كوبين دقيق-ملعقة خميرة-ملعقة صغيرة باكنج باودر-رشة ملح-ملعقة سكر-فنجان زيت ثلاث أرباع كوب ماء
الطريقه
تعجن وتترك لتتخمر مدة ساعه و نجهز حشوة اللى هى
حشوةالدجاج
دجاج مسلوق متقطع يحمر بشوية زيت وفص ثوم وبهارات وكركم وفلفل أسودوملح وبعد مايتشوح نحط كرنب مقطع شرايح رفيعه ونقلب ممكن ينضاف لها بطاطس مبشوره أو جزر للي حابه تستوى نشيلها من على النار ونضيف البصل الأخضر ونفرد العجينة مستطيل كبير زي السينابون وتدهن بملعقة مايونيزومعلقة كاتشب وجبنه سايله و
نضع خلطة الدجاج فوقه ثم يرش بجبن الموازريلاوتلف أسطوانة وتقطع حلقات بالسكين مع مراعاة التقطيع يكون بالشرشرة وترص بصينية بيتزا مبطنة بورق الزبدة ولو مافيه ممكن بايركس عشان ماتتلزق وندهن الوجه ببيضة ولبن وتترك فترة حتى تتخمر تعلو ثم تدخل فى الفرن تتحمر وتستوى وتقدم مع بطاطس محمره...........بالهنااااااااااااااا.......
:: مخبوزات ومعجنات :: فطائر حادق
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى