تارت الخوخ
:: مخبوزات ومعجنات :: تارت
صفحة 1 من اصل 1
تارت الخوخ
المقادير
ملعقة كبيرة سكر بودرة-2صفار بيض-كوب دقيق-نصف كوب زبدة
الحشوة
كمبوت خوخ أو مربى مشمش-3/4 كوب زبدة-1/4كوب دقيق-3 ثمرات خوخ-2 بيضة مضروبين-3/4 كوب لوز مطحون-نصف كوب سكر بودرة
الطريقة
1-لعمل العجينه
قلبى الدقيق والزبدة مع بعض وافركيهم لحد ما يشكلوا زي البقسماط المطحون
2-وقلبى معاهم السكر وصفار بيضة واحدة وملعقة صغيرة ماء وقلبيهم شوية
3-وحطي الصفار التاني وملعقة ماء تاني لحد ما العجينة تتماسك وحطيها في كيس بلاستيك وحطيها في الثلاجة 30 دقيقة
4-وبعد كدة افردي العجينة على رخامه مرشوشه بالدقيق لحد ما توصل للحجم اللي إنتى عايزاه
5-حطي العجينة في القالب وحطي عليها ورقة زبدةوفوقها حاجة تقيلة علشان ما تتنفخش وحطيها في الفرن لمدة 10 دقائق
6-طلعيها من الفرن ودخليها الفرن تاني من غير ما تحطي حاجة تقيلة لمدة 10- 15 دقيقة لحد ما تبقى هشة زي البسكويت
7-وإنتى حاطة الصينية في الفرن
جهزي الحشو
اضربي السكر مع الزبدة لحد ما تبقى كريمة
8- حطي معاهم البيض واضربيهم وبعدين حطي الدقيق واللوز المطحون وخدي منها بالملعقة وحطي فوق القالب
9- رصي عليهم الخوخ وحطيها في الفرن لمدة 30- 40 دقيقة لحد ما تبقى دهبي وتقدم.........بالهناااااااااا........
:: مخبوزات ومعجنات :: تارت
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى