أهلا بكم ويسعدنا إنضمامكم إلينا

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

أهلا بكم ويسعدنا إنضمامكم إلينا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

تارت الخوخ

اذهب الى الأسفل

تارت الخوخ Empty تارت الخوخ

مُساهمة من طرف duaa الإثنين يناير 26, 2015 8:13 pm

تارت الخوخ 11111675
المقادير
ملعقة كبيرة سكر بودرة-2صفار بيض-كوب دقيق-نصف كوب زبدة
الحشوة
كمبوت خوخ أو مربى مشمش-3/4 كوب زبدة-1/4كوب دقيق-3 ثمرات خوخ-2 بيضة مضروبين-3/4 كوب لوز مطحون-نصف كوب سكر بودرة

الطريقة
1-لعمل العجينه
قلبى الدقيق والزبدة مع بعض وافركيهم لحد ما يشكلوا زي البقسماط المطحون
2-وقلبى معاهم السكر وصفار بيضة واحدة وملعقة صغيرة ماء وقلبيهم شوية
3-وحطي الصفار التاني وملعقة ماء تاني لحد ما العجينة تتماسك وحطيها في كيس بلاستيك وحطيها في الثلاجة 30 دقيقة
4-وبعد كدة افردي العجينة على رخامه مرشوشه بالدقيق لحد ما توصل للحجم اللي إنتى عايزاه
5-حطي العجينة في القالب وحطي عليها ورقة زبدةوفوقها حاجة تقيلة علشان ما تتنفخش وحطيها في الفرن لمدة 10 دقائق
6-طلعيها من الفرن ودخليها الفرن تاني من غير ما تحطي حاجة تقيلة لمدة 10- 15 دقيقة لحد ما تبقى هشة زي البسكويت
7-وإنتى حاطة الصينية في الفرن
جهزي الحشو
اضربي السكر مع الزبدة لحد ما تبقى كريمة
8- حطي معاهم البيض واضربيهم وبعدين حطي الدقيق واللوز المطحون وخدي منها بالملعقة وحطي فوق القالب
9- رصي عليهم الخوخ وحطيها في الفرن لمدة 30- 40 دقيقة لحد ما تبقى دهبي وتقدم.........بالهناااااااااا........
duaa
duaa
Admin

عدد المساهمات : 11452
نقاط : 34639
تاريخ التسجيل : 24/12/2014

https://duaaashour.forumegypt.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى