البوظه المصريه
:: مثلجات وعصائر :: أيس كريم
صفحة 1 من اصل 1
البوظه المصريه
المقادير بالطريقه
1كوب دقيق وتضع عليه 1كوب سكر وتضع عليه3كوب ماء وتضع جميعهم سويا على النار الى ان تصبح لاهى ماسكه ولاهى سايبه خليها بين البينين ثم اتركيها تبرد قد نص ساعه ثم جيبى كوب اخر فارغ ضعى به ربع معلقة خميره مع ربع معلقة سكر مع معلقة ماء وقلبيهم ثم نزلى عليه خلطة الدقيق مع السكر مع الماء بعد مايبردو ثم اضربيهم فى الخلاط وبع ماتضربيهم نزليهم فى حله كبيره لانها هاتنفش واتركيها لمدة 3ساعات خارج التلاجه ثم ضعيها داخل الثلاجه لتبرد وبالهنا .....
***ملحوظه
اذا خلصت وطلعتيه مالتلاجه ولقتيه تقيله وماسكه تروحى حطاها تانى فى الخلاط وضيفى ما ء ولكن بحساب الى ان تلاقيه زى بتاعت المحلات واذا لقتيها محتاجه سكر بعد اضافة الماء ضيفيلها ولكن بحساب ...
:: مثلجات وعصائر :: أيس كريم
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى