اسباحتى بهارات الاندومى
:: وصفات الطبخ :: أكلات مكرونة
صفحة 1 من اصل 1
اسباحتى بهارات الاندومى
المقادير
1/2 كيلو مكرونة اسباجتي رفيعة جدا قدر الأمكان- مكعب مرقة دجاج ماجي بالخضار- بهارات وكمون وكزبرة وملح- معلقة سمن بلدي- نص كوب شوربة أو ماء حسب الرغبه-معلقة زيت
الطريقة
1-نسلق المكرونة اولا يعني نجيب حلة لسلق المكرونة ونسخن الماء فيه وبعدين نضيف المكرونة مع الزيت والملح ونصبر لحين ما تتسلق كويس يعني تكون ماسكة نفسها وشكلها جميل
2-نجيب معلقة سمنة ونسيحها ونضيف عليها مكعب مرقة الدجاج والبهارات و ونص كوب الشوربة او الماء حسب المتوفر عندك
في نقطة هنا 1/2 كيلو الأسباجتي بياخد 2 مكعب ماجي مثلا عشان يعطيك الطعم وانا افضل انك تقللي مقدار المكعبات ماجي عشان برده صحة أولادنا
وبعدين نضيف المكرونة علي الخلطة وهي علي البوتوجاز ونفضل نقلب لحد ما نلاقيهم اختلطوا مع بعض ممكن نخلي فيها شوية شوربه أثناء التقديم او ممكن ننشفها خالص
بجد تحفة وما تفرق شئ عن اللي بتيجي في أكياس من بره بالعكس اجمل وأحلي وتقدم....بالهنااااااااااااا............
مواضيع مماثلة
» الاندومى أو النودلز في البيت بالعجين
» بهارات التخليل
» بهارات الفلافل
» بهارات الكاجون
» خلطة بهارات سجق
» بهارات التخليل
» بهارات الفلافل
» بهارات الكاجون
» خلطة بهارات سجق
:: وصفات الطبخ :: أكلات مكرونة
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى