بط محشى ارز
:: وصفات الطبخ :: أكلات طيور :: بط وأوز
صفحة 1 من اصل 1
بط محشى ارز
المقادبر
بطه
مايونيز او زبادي - بصله كبيره مفرومه - ثوم مفروم - توابل - ملح وفلفل
للحشو
ارز مستوى نصف سوي - جزر مقطع وكرفس
الطريقه
قلبى المايونيز والتوابل والبصل والثوم المفروم و الملح والفلفل فى طبق وتدهن بها البطه جيدا و تحت الجلد وبعد نقعها في التتبيله لمدة ساعات و تزال التتبيله من علي وجها وتحشي بالارز و الجزر والكرفس وتوضع في قالب وتغطي بالفويل وتدخل فرن متوسط الحراره حتي تستوى ثم نرفع ورق الفويل ونشغل الشوايه حتي يتحمر جسمها ثم تقطع وتقدم مع الارز ومع تحباتى دعاء عاشور وبالهنا...
:: وصفات الطبخ :: أكلات طيور :: بط وأوز
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى