الكبدة بالردة
:: وصفات الطبخ :: أكلات لحوم
صفحة 1 من اصل 1
الكبدة بالردة
المقادير
كيلو كبدة شرائح- ثوم مفروم-3كوب ردة ناعمة-عصير ليمون
ملعقة كمون-ملح-فلفل-بهارات- زيت للتحمير
الطريقة
ضعى علي الكبدة عصير الليمون والثوم المفروم والملح والفلفل والكمون والبهارات
وقلبى الكبدة مع كل التوابل حتي تختلط وتترك لمدة 5دقائق حتي تتشرب ونضع شرائح الكبدة في الردة وقلبيها جيدا بالردة ونضغط عليها باليد ثم ننفضها من الردة ثم في الزيت يكون كتيروساخن لتحمر وتأخذ اللون الذهبي ونخرج الكبدة من الزيت علي منديل مطبخ ليتشرب الزيت الزائد منها وتقدم الكبدة مع مكرونة بصلصة الطماطم ....بالهنااااااااااااا....
***ملحوظة
شيلى الغلاف ( الغشاء ) الخارجي للكبدة قبل تتبيلها حتي لا تنكمش أثناء القلي
:: وصفات الطبخ :: أكلات لحوم
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى