كاسرول الخضار مع اللحمه
:: وصفات الطبخ :: أكلات لحوم
صفحة 1 من اصل 1
كاسرول الخضار مع اللحمه
المقادير
نصف كيلو لحمه مفرومة - 6 حبات بطاطس متوسطة -1 بصلة كبيرة-1 حبة باذنجان- 4 حبات طماطم - جبنة (حسب الذوق)-ريحان- زيت زيتون - ملح - فلفل - توابل
الطريقة
البطاطس والطماطم والباذنجان يقطعوادوائروالباذنجان اقليه وقلبى اللحم المفروم مع البصل المفروم والريحان والملح والفلفل
ادهنى الصينيه وحطى طبقة من البطاطس والملح والفلفل وطبقة من الباذنجان وجبن وطبقة من البطاطس والملح والفلفل واللحمه المفرومه وطبقة من البطاطس والملح والفلفل والطماطم وجبن وطبقة من البطاطس والملح والفلفل وطبقة من الجبن تضاف قبل السوى با 10 دقائق وتدخل في الفرن على 200 – 220 درجة مئوية لمدة حوالي 50 دقيقة مغطاة بالفويل ثم إرفعى الفويل مع رش الجبنه وتدخل لمدة 10 دقيقة أخرى وتقدم بالهنااااا.....
:: وصفات الطبخ :: أكلات لحوم
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى