شوربة ميلي جاتوني الهندية
:: من كل بلد أكلة :: أكلات أجنبي
صفحة 1 من اصل 1
شوربة ميلي جاتوني الهندية
المقادير
1/2 كيلو صدوردجاج مقطعة مكعبات-بصلة كبيرة مقطعة قطع صغيرة-2 كوب شوربة لحمة أو فراخ-3 ملعقة كبيرة دقيق-ملعقة كبيرة زبدة-1/2 فنجان كاري-ملح وفلفل
الطريقة
1-تبلي الدجاج لمدة ساعة بالملح والفلفل وملعقة كبيرة من الكاري
2-شوحي البصلة مع الزبدة على الناروضيفي معاها الدقيق وحمريه لغاية لونه ما يبقى دهبي وبعد كده ضيفي عليهم الشوربة بالتدريج مع التقليب المستمر علشان الخليط مايكلكعش منك وسيبيهم يغلوا على نار هادية لمدة خمس دقائق ولو لقيتي إن الخليط تقيل ممكن تضيفي شوية شوربة كمان لغاية ما تحصلي على القوام اللي إنتي عايزاه
3-ضيفي الدجاج وباقي مقادير الكاري على الخليط السابق وسيبيهم على النار لمدة 10 دقائق أو لغاية ما تلاقي إن دجاج استوى وحطيه في أطباق التقديم وممكن تقدمي أرز أبيض..وبالهنااااااا......
مواضيع مماثلة
» شوربة ميلي جاتوني الهندية
» ريش على الطريقة الهندية
» سلطة الدجاج الهندية
» سمك بالكارى على الطريقة الهندية
» ريش مشوية بالتتبيلة الهندية
» ريش على الطريقة الهندية
» سلطة الدجاج الهندية
» سمك بالكارى على الطريقة الهندية
» ريش مشوية بالتتبيلة الهندية
:: من كل بلد أكلة :: أكلات أجنبي
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى