ارز باللبن بالتوفي
:: وصفات الطبخ :: أكلات أرز
صفحة 1 من اصل 1
ارز باللبن بالتوفي
الطريقة
ارز باللبن عادي خالص باي طريقة تحبي تعمليه بيها بس تضيفي عليه في الاخر نشا علشان يجمد شوية لم ندخله الثلاجة
الطريقة
اني اسلق الارز في قليل من الماء واضيف اليه ذرة ملح وبعدين اضيف اللبن حتي يكمل سواه واحليه بالسكر حسب الطلب واذيب النشا في قليل من اللبن واضيفه اليه
ونيجي بقي للفكرة الجديدة اننا نعمل توفي
وهو اننا نضع السكر علي النار ونقلبه حتي يصبح لونه بني فاتح مثل الكراميل ونضيف اليه القشطة ونقلبه فيصبح توفي وناخذ نصف التوفي ونقلبه مع الاز والنصف الاخر نضيفه علي الوجه في الاطباق ونزين الوجه بزبيب وجوز هند واي مكسرات ونضعه في الثلاجة والافضل اننا ناكله تاني يوم كل ما يقعد يكون احلي ويقدم مع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا...
مواضيع مماثلة
» فراولة بالتوفي
» كنافه بالتوفي
» ارز باللبن والمكسرات
» ميني تشيز كيك بارد بالتوفي والبندق
» ارز باللبن
» كنافه بالتوفي
» ارز باللبن والمكسرات
» ميني تشيز كيك بارد بالتوفي والبندق
» ارز باللبن
:: وصفات الطبخ :: أكلات أرز
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى