السمك السنجاري
:: وصفات الطبخ :: أكلات أسماك
صفحة 1 من اصل 1
السمك السنجاري
المقادير
كيلو سمك بورى كبير الحجم-توم-كمون-ملح-لمون-فلفل أسمر-طماطم مكعبات-بصل مكعبات-كرفس-بقدونس-كسبرة-شبت-ليمون معلقة كبيرة صلصة طماطم -ملعقة خل
الطريقة
هنقلب كل المقادير دى على بعض ونحضر طبق فرن نضع عليه ورق فويل وندهن الفويل شوية زيت وبعدين نرص عليه السمك بعد ما نتبله بالتتبيلة بتاعت السمك وبعدين ندخله الفرن حوالى ربع ساعة وبعدين نطلعه ونحط الحشوة بتاعتنا عليه وبعدين ندخلى الفرن لحد ما تشوفى السمك استوى وبعدين اوعوا تسيبوه كتير علشان ما ينشفش ربع ساعة كمان وبعد كده يوضع تحت الشواية علشان يحمر من فوق ويقدم مع أرز أحمر وسلطة طحينة بالهناااااااااااااااا.........
:: وصفات الطبخ :: أكلات أسماك
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى