تخزين الخرشوف
:: حفظ وتجميد الأطعمة :: خضار
صفحة 1 من اصل 1
تخزين الخرشوف
الطريقة
اول خاجة هانضف الخرشوف طبعا عارفين ازى وبعدين ببوز السكينة اوبملعقة صغيرة تقوري الخرشوف من جوة وبعدين تقلبيها وتقشري اللي بره
الخطوة اللي جاية مهمة وهي انك كل ما تخلصي واحدة تكوني محضرة جانبك بولة فيها ماية وملح وعصير نص ليمونة تحطي اللي تخلصيهافي المايةعشان الخرشوف مايسمرش
هاتفضلي تحطي اللي يخلص في الماية لحد ما تخلصي الكمية اللي عندك
وبعدين تغلي ماية وتضيفي لها ليمون وبعدين تصفي الخرشوف من الماية والملح وتحطية في الماية المغلية يتسلق لمدة 5 دقايق وبعدين تصفيةوتسبية يبرد وبعد ما يبرد تحطية في كيس علي حسب استعمالك وممكن تحطيله حبه زيت وترجي الكيس وعلي الثلاجة علي طول
ولما تحبي تستعملية طلعية وحطية في ماية مغلية يتسلق ويكمل سواه لمدة10 دقائق وبعدين تصفية ولما يبرد تستعملية زي ماانت عاوزة.....
:: حفظ وتجميد الأطعمة :: خضار
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى