إزاي تحتفظي بالبطاطس أطول وقت ممكن
:: حفظ وتجميد الأطعمة :: خضار
صفحة 1 من اصل 1
إزاي تحتفظي بالبطاطس أطول وقت ممكن
البطاطس من الخضراوات اللي بتكون موجودة بشكل أساسي في كل بيت لأنها بتدخل في أصناف وأطباق كتيرة ولأنها من خضراوات اللي مش بتفسد بسرعة فدايما بنلاقيها موجودة في البيت بكميات كبيرةوعلشان تحتفظي بها لمدة أطول راعي دايما إنك ماتحتفظيش بها في نفس المكان مع البصل لأن حفظهم في مكان واحد بيسبّب فسادهم فمن الأفضل إنك تحتفظي بكل حاجة منهم في رف لوحده ويا ريت ما يزيدش الوقت عن شهر
-أما بالنسبة لطبخها فبننصحك إنك تنقعي البطاطس في ميه بملح لمدة 15 دقيقةعلشان تستوي بسرعة
-وعلشان تستفيدي من كل حاجة في مطبخك فإنتي ممكن تستخدمي قشور البطاطس مع الماء البارد لتنظيف الأواني الزجاجية من البقع بإنك تحطي خليط قشر البطاطس في الأواني دي لمدة ساعة مع رجها من وقت للتاني وبعد ذلك اغسلي الأواني بالطريقة العادية هتلاقيها رجعت كإنها جديدة...
مواضيع مماثلة
» لوعايزه تحتفظي بجلد الخروف
» إزاي تقشري الثوم بسهولة وفي وقت أقل
» إزاي تتجنبي تطاير زيت القلي على البوتاجاز
» السجق ممكن تعمليه فى البيت اضمن وانضف
» السجق ممكن تعمليه فى البيت اضمن وانضف
» إزاي تقشري الثوم بسهولة وفي وقت أقل
» إزاي تتجنبي تطاير زيت القلي على البوتاجاز
» السجق ممكن تعمليه فى البيت اضمن وانضف
» السجق ممكن تعمليه فى البيت اضمن وانضف
:: حفظ وتجميد الأطعمة :: خضار
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى