تخزين الكوسه
:: حفظ وتجميد الأطعمة :: خضار
صفحة 1 من اصل 1
تخزين الكوسه
تقشر طبعا وتغسل جيدا وتقطع مكعبات بلاش تقطعيها حلقات وتكونى جهزتى مياه بتغلى على النار وضيفى لها الكوسه المقطعه مكعبات وخليها تغلى غلوه واحده يعنى دقيقه واحده مثلا وصفيها فى مصفاه واتركيها تبرد خالص وبعدين قسميها فى أكياس حسب الكميه المطلوبه
لما تيجى تطبخيها فكيها الأول من التلج يعنى ضعيها فى حله وهدى النار عليها تفك على البخار لو عايزه تعمليها صنية فى الفرن وتضيفيها مع باقى المكونات وتضيفى لها الشوربه الساخنه ونص معلقة سكر صغيره وتغلى الصنيه على النار وبعدين دخليها الفرن وبالهناااااااااااا............
:: حفظ وتجميد الأطعمة :: خضار
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى