سبانخ بالزبادى
:: وصفات الطبخ :: أكلات لحوم
صفحة 1 من اصل 1
سبانخ بالزبادى
المقادير
1/2 كيلو لحمة مفرومة - 1 كيلو سبانخ - 1 بصلة مفرومة - ثوم مفروم - 1 معلقة جنزبيل مفروم - 1/2 كيلو زبادى - 2 معلقة كبيرة نشا - 3 وحدات طماطم مفرومة - ملح وفلفل - بابريكا - كسبرة - مستكه - 2 معلقة كبيرة زيت
الطريقة
على النار نضع زبدة والزيت يشوح اللحمة مع فص مستكة وحبهان ثم يضاف البصل ويشوح وعليه الكسبرة والبابريكا والملح والفلفل والثوم والجنزبيل ونشوح حتى تفوح رائحة الثوم ثم تضاف الطماطم المفرومة ويترك الخليط ليتسبك ثم تضاف السبانج و تترك 7 دقائق وتذاب الزبادى فى ملعقتين نشا وشوية ماء وترفع على النار وتقلب حتى يسخن الخليط وفى طاجن يضع السبانخ ثم تصب فوقها خليط الزبادى وتدخل الفرن حتى يحمر الوجه وتقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا
:: وصفات الطبخ :: أكلات لحوم
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى