أهلا بكم ويسعدنا إنضمامكم إلينا

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

أهلا بكم ويسعدنا إنضمامكم إلينا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

أصابع الجبنه بعجينة الباف باسترى

اذهب الى الأسفل

أصابع الجبنه بعجينة الباف باسترى Empty أصابع الجبنه بعجينة الباف باسترى

مُساهمة من طرف duaa السبت أغسطس 12, 2017 2:42 pm

أصابع الجبنه بعجينة الباف باسترى 11111295
المقادير
عجينة باف باستيرى المربعات (10 مربعات )-جبنة رومى أو بارميزان-بيضة-رشة فلفل أسود-شوية لبن

الطريقة
طبعا الباف باستيرى مجمدة فنطلعها شوية تفك قبل ما نشتغل بيها ونجهز صينية قصيرة الحافة ونضع فيها ورق زبده ونسخن الفرن على 200 درجة فى الكبه نضع قطع الجبن الرومى أو البارميزان ونفرمها فرم خشن أو ناعم الى تحبيه بس الخشن بيبقى طعمه أحلى بقطاعه البيتزا المشرشرة أو العادية نقطع الباف باسترى بالطول متوسطة العرض لا رفيعة ولا تخينة ونضعها فى خليط البيض (البيض والفلفل واللبن ) ثم فى الجبنة وهى فى الجبنة نلفها بالعكس عشان تدينا الشكل ده ونضع الصوابع فى الصينية ونترك مسافات بينهم ممكن نضعها فى الثلاجة 1\2 ساعه تجمد شوية أو تدخليها الفرن على طول وتاخد من 10-12 دقيقه من الفرن وهى سخنة نشيلها ونضعها على رف تبرد شوية....
duaa
duaa
Admin

عدد المساهمات : 10932
نقاط : 33077
تاريخ التسجيل : 24/12/2014

https://duaaashour.forumegypt.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى