أصابع الجبنه بعجينة الباف باسترى
:: رعاية الأطفال :: أكلات
صفحة 1 من اصل 1
أصابع الجبنه بعجينة الباف باسترى
المقادير
عجينة باف باستيرى المربعات (10 مربعات )-جبنة رومى أو بارميزان-بيضة-رشة فلفل أسود-شوية لبن
الطريقة
طبعا الباف باستيرى مجمدة فنطلعها شوية تفك قبل ما نشتغل بيها ونجهز صينية قصيرة الحافة ونضع فيها ورق زبده ونسخن الفرن على 200 درجة فى الكبه نضع قطع الجبن الرومى أو البارميزان ونفرمها فرم خشن أو ناعم الى تحبيه بس الخشن بيبقى طعمه أحلى بقطاعه البيتزا المشرشرة أو العادية نقطع الباف باسترى بالطول متوسطة العرض لا رفيعة ولا تخينة ونضعها فى خليط البيض (البيض والفلفل واللبن ) ثم فى الجبنة وهى فى الجبنة نلفها بالعكس عشان تدينا الشكل ده ونضع الصوابع فى الصينية ونترك مسافات بينهم ممكن نضعها فى الثلاجة 1\2 ساعه تجمد شوية أو تدخليها الفرن على طول وتاخد من 10-12 دقيقه من الفرن وهى سخنة نشيلها ونضعها على رف تبرد شوية....
:: رعاية الأطفال :: أكلات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى