أهلا بكم ويسعدنا إنضمامكم إلينا

أصابع الجبنه بعجينة الباف باسترى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

أصابع الجبنه بعجينة الباف باسترى

مُساهمة من طرف duaa في السبت أغسطس 12, 2017 2:42 pm


المقادير
عجينة باف باستيرى المربعات (10 مربعات )-جبنة رومى أو بارميزان-بيضة-رشة فلفل أسود-شوية لبن

الطريقة
طبعا الباف باستيرى مجمدة فنطلعها شوية تفك قبل ما نشتغل بيها ونجهز صينية قصيرة الحافة ونضع فيها ورق زبده ونسخن الفرن على 200 درجة فى الكبه نضع قطع الجبن الرومى أو البارميزان ونفرمها فرم خشن أو ناعم الى تحبيه بس الخشن بيبقى طعمه أحلى بقطاعه البيتزا المشرشرة أو العادية نقطع الباف باسترى بالطول متوسطة العرض لا رفيعة ولا تخينة ونضعها فى خليط البيض (البيض والفلفل واللبن ) ثم فى الجبنة وهى فى الجبنة نلفها بالعكس عشان تدينا الشكل ده ونضع الصوابع فى الصينية ونترك مسافات بينهم ممكن نضعها فى الثلاجة 1\2 ساعه تجمد شوية أو تدخليها الفرن على طول وتاخد من 10-12 دقيقه من الفرن وهى سخنة نشيلها ونضعها على رف تبرد شوية....
avatar
duaa
Admin

عدد المساهمات : 8047
نقاط : 24406
تاريخ التسجيل : 24/12/2014

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://duaaashour.forumegypt.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى