صلصة الهريسه بالشطه
صلصة الهريسه بالشطه
الطريقه
أولا أنا جبت حوالي 3 كيلوشطة حمرة جدا وحارقه جداونظفتها من البذور ونزعت قمعها
ثم وضعتها في الحلة ووضعت عليها ثلاث أكواب ماء ووضعتها علي النار وتركتها تتسلق حتي شربت المياة إللي عليها كلها وتركتهاحتي بردت تماما ثم قمت بضربها في الخلاط وعبيت شوية برطمانات زجاج ووضعت علي وش الهريسة شويه زيت لضمان عدم دخول الهواء فيها وفسادها ثم باقي الهريسة وضعتها في أكياس نايلون وفردتها في الكيس علشان متخدش مساحة لما أضعها في الفريزر لحين إستخدامها وتستخدم هذة الهريسة الحارة أو الشطة المهروسة الحارة في جميع أنواع الخضار أو علي حسب زوقكم أنتم.....
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى