كبد والقوانص
:: وصفات الطبخ :: أكلات طيور :: دجاج
صفحة 1 من اصل 1
كبد والقوانص
#مطبخ_دعاء_عاشور
المقادير
كيلو كبد وقوانص - ملح وفلفل وكمون - بصلة مفرومة - طماطماية مقطعة - 4 فصوص توم مفرومين ناعم - عصير ليمونة - ملعقتين خل
الطريقة
نحط حلة على النار وفيها ملعقتين من الزيت و نسيبها تسخن ونحط الكبد والقوانص المغسولة فى الحلة ونسيبها لما تنزل شوية مية صغيرين و تاخد لون مختلف من تحت ونقلبها هنلاحظ انها نزلت مية اكتر من غير مانزود لها مية خالص و بعدها هديء النار وبعدها حطينا البصل وبعدها قلبناها تقليبة وحطينا التوم والليمون والتوابل و الخل عليها وبعد كدة الطماطماية المقطعة سيبناهم تقريبا على نار هادية برضه لمدة 10 دقايق و هديء الناار خالص وسيبتها تستوى مع نفسها ولو حسيتى ان ميتها هتقل اوى او انها مممكن تنشف منك ممكن تزودى المية شوية بشوية وتقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا...
مواضيع مماثلة
» صينية الكبد والقوانص
» برغل بالكبد والقوانص
» فريك بالكبد والقوانص
» سبانخ بالكبد والقوانص
» رقاق بالكبد والقوانص
» برغل بالكبد والقوانص
» فريك بالكبد والقوانص
» سبانخ بالكبد والقوانص
» رقاق بالكبد والقوانص
:: وصفات الطبخ :: أكلات طيور :: دجاج
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى