المش الفلاحى
:: وصفات الطبخ :: منتجات الالبان
صفحة 1 من اصل 1
المش الفلاحى
الطريقه
بتجيبى الجبنة القريش وتلفيها فى الملح تخلى الملح عليها من كل مكان فيها وتحطيها فى مصفاه وتحت مصفاه حلة عشان تصفى ميتها وبعدين ترصي الجبنة فى البرطمان
وما تنسيش تحطى حتة جبنة قديمة وهى دى الخميرة وجيبى مرته اللى بتطلع من الزبدة لما تتقدح واغمقها على النار وبعدين اغلى لبن واحطه على المورته
واحط ملح كثير وشطة واصبهم على الجبنة فى البرطمان وغطى البرطمان بحتة قماشة نضيفة وبعدين نغطى بغطاء البرطمان وتقفليها قيمت اربع شهور اقل حاجة ممكن اكثر ودوقى احلى مش....بالهنااااااااااا.........
:: وصفات الطبخ :: منتجات الالبان
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى