أهلا بكم ويسعدنا إنضمامكم إلينا

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

أهلا بكم ويسعدنا إنضمامكم إلينا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

المش الفلاحى

اذهب الى الأسفل

المش الفلاحى Empty المش الفلاحى

مُساهمة من طرف duaa السبت أبريل 18, 2015 6:50 pm

المش الفلاحى 11111298
الطريقه
بتجيبى الجبنة القريش وتلفيها فى الملح تخلى الملح عليها من كل مكان فيها وتحطيها فى مصفاه وتحت مصفاه حلة عشان تصفى ميتها وبعدين ترصي الجبنة فى البرطمان
وما تنسيش تحطى حتة جبنة قديمة وهى دى الخميرة وجيبى مرته اللى بتطلع من الزبدة لما تتقدح واغمقها على النار وبعدين اغلى لبن واحطه على المورته
واحط ملح كثير وشطة واصبهم على الجبنة فى البرطمان وغطى البرطمان بحتة قماشة نضيفة وبعدين نغطى بغطاء البرطمان وتقفليها قيمت اربع شهور اقل حاجة ممكن اكثر ودوقى احلى مش....بالهنااااااااااا.........
duaa
duaa
Admin

عدد المساهمات : 10963
نقاط : 33170
تاريخ التسجيل : 24/12/2014

https://duaaashour.forumegypt.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى