سويسرول مالح بطريقه جديده
:: مخبوزات ومعجنات :: فطائر حادق
صفحة 1 من اصل 1
سويسرول مالح بطريقه جديده
المقادير
100جرام زيت-200 جرام دقيق-400 جرام لبن حليب سائل-2 معلقة بكنج بودر-معلقة فانيليا-5 بيضات-ملح وفلفل اسود وشوية بابريكا
الحشوه
400 جم جبنه فيلادلفيا او اي جبن ابيض تحبي- فلفل رومي احمر مفروم او ملون-بقدونس مفروم
الطريقه
يوضع الزيت على النار ويضاف الدقيق ويقلب 10 دقائق ثم اضيفي اللبن مع التقليب
ارفعيه من على النار وخليه يبرد شويه ثم اضيفي صفار البيض بالتدريج مع الضرب والفانيليا والبكنج بودروالملح والفلفل الاسود والبابريكا ويضرب البياض ثم يضاف وصبي الخليط في صينيه مستطيله مدهونه بالزيت وتوضع في الفرن حتى تستوى و تخرجيها بعدحوالي 30 دقيقه و تدهن بخليط الجبن والفلفل والبقدونس وتلف سويسرول ثم توضع في الثلاجه لحين التقديم وتقدم....بالهنااااااااا......
**وممكن حشوها جبن كرفت او دجاج بالثوم والكريمه اوسلمون مفروم مع جبن وشبت وعصير ليمونه اي حشوه تحبيها**
مواضيع مماثلة
» بيض (بطريقه جديده)
» كفته بطريقه جديده
» روستو بطريقه جديده
» كشرى (بطريقه جديده)
» تفريز البطاطس (بطريقه جديده)
» كفته بطريقه جديده
» روستو بطريقه جديده
» كشرى (بطريقه جديده)
» تفريز البطاطس (بطريقه جديده)
:: مخبوزات ومعجنات :: فطائر حادق
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى