أهلا بكم ويسعدنا إنضمامكم إلينا

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

أهلا بكم ويسعدنا إنضمامكم إلينا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اسرار نجاح محشى ورق العنب

اذهب الى الأسفل

اسرار نجاح محشى ورق العنب Empty اسرار نجاح محشى ورق العنب

مُساهمة من طرف duaa الأربعاء مارس 01, 2017 2:11 am

اسرار نجاح محشى ورق العنب 11111205
-ما تسلقيش ورق العنب جامد اسلقيه نص سلقه في ميه بملح علشان ما يتهريش منك

-في اللف خللي الضهر الخشن هو اللي لفوق و تحطي عليه الحشوه و الوش الناعم لتحت




-حطي الحشوه كويس و لفي الورقه زي الصوره اللي تحت وسطني الحشوه و ما تكتريش و افرديها علي الورقه ما تكوميهاش في النص



-خللي نفس كميه الرز في كل ورقه علشان يطلع معاكي نفس الحجم



-خللي في قعر الحله قبل ما ترصي الورق ترانشات بصل او بطاطس او عقود الورق او افردي ورقتين تلاته علشان تحمي الصفوف انها تلزق او تتلسع منك في الحله



-رصي الورق اما علي شكل دائري او حلزوني و اما انك تعمليه صفوف صق بالرص فيه الحبات بالعرض و الصف اللي فوقه اعكسي اتجاه الرص و خليه بالطول



-ضيفي في الحشوه عصره ليمون و رشه بهارات بتخللي الريحه و الطعم لا يقاوم و ممكن تدوقي الحشوه علي طرف لسانك علشان تتأكدي انها مظبوطه



-بالنسبه للخلطه ما تخليش فيها سوايل ياما و صفي الرز من السوائل علشان ما يعجنش منك و خللي الميه علي جنب زوديها علي عيار الشوربه ساعه اما تسويه

اما تسوي المحشي بعد ما ترصيه و تحطي الشوربه حطي طبق مقلوب بيتحمل الحراره علشان يثبت الورقات مكانها و ما تتفتحش مع اول غليان للشوربه



-اول ما يغلي الشوربه وطي النار خالص و سيبيها تستوي بالراحه



-اول ما يستوي ضيفي عصره ليمون علي الوش بتقوي الطعم و تحافظ علي لون الورق ما يسودش منك مع تحياتى دعاء عاشور وبالهناا..
duaa
duaa
Admin

عدد المساهمات : 10963
نقاط : 33170
تاريخ التسجيل : 24/12/2014

https://duaaashour.forumegypt.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى