أهلا بكم ويسعدنا إنضمامكم إلينا

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

أهلا بكم ويسعدنا إنضمامكم إلينا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

طريقة الساليزون

اذهب الى الأسفل

طريقة الساليزون Empty طريقة الساليزون

مُساهمة من طرف duaa الأربعاء يناير 28, 2015 12:39 pm

طريقة الساليزون 11111686
المقادير
1كوب دقيق-1كوب ماء-3بيضات-رشه ملح-2كيس فانيليا-2معلقه زبده صفره بدرجه حراره الغرفه-1 معلقه زيت ذره


الطريقه
نجيب حله و نحط فيها المايه و الزبده و معلقه الزيت و رشه الملح ونسيب الميه علي النار تسخن قوي و قبل ما تغلي نطفي عليها ونروح حاطين كبايه الدقيق علي المايه و نقلب بسرعه و كويس قوي و نفضل نقلبها بالمعلقه الخشب لحد ما تبقي كوره واحده و بعدين نسيب العجينه تبرد ونجيب البيض و نحط عليه الفانيليا و نضربه كويس بالشوكه
نحط البيض حبه حبه علي العجينه يعني علي 3 مرات نحط حبه و لما العجينه تشربه نحط الحبه اللي بعدهم ونجيب كيس حلواني و نحط فيه العجينه و نشكله علي صاج مدهون بالزيت و نحطه في الفرن حوالي ربع ساعه و يكون الفرن سخن من حوالي 10 دقايق علي درجه حراراه متوسطه ولما يستوي هتلاقيه حجمه بقي الضعف و فيه فجوه من جوا نسيبه يبرد خالص و علي ما يبرد نجهز الحشو

الحشو
علبه جبنه كوبايات و دي هاتبقي زي الكريمه-سوسيس مسلوق و مقطع حلقات-زبتون اسود حلقات-جبنه رومي مكعبات

طريقه الحشو
نقتح جنب واحد من الساليزونه و نحط جواها الجبنه الكبايات و بعين زتونه و سوسيسه و بس و نسيبها بقي في التلاجه لحد وقت التقديم وتقدم.............بالهناااا..
duaa
duaa
Admin

عدد المساهمات : 10945
نقاط : 33116
تاريخ التسجيل : 24/12/2014

https://duaaashour.forumegypt.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى