حفظ الطماطم
:: حفظ وتجميد الأطعمة :: خضار
صفحة 1 من اصل 1
حفظ الطماطم
..علشان الشهر رمضان الكريم...
ممكن تعملي كمية من الصلصة المتسبكة وشيليها في أكياس في الفريزر
صلصة الطماطم المسبكة
-الصلصة عامل أساسي بيدخل مع معظم أصناف الخضار اللي ممكن تعمليها زي البامية أو الفاصوليا أو البسلة وعلشان تسهلي على نفسك ممكن إنك تعملي كمية من الصلصة المسبكة وتشيليها في أكياس في الفريزر
ودي الطريقة اللي بتسبكي بها الطماطم
وهي إنك تجيبي الطماطم وتضربيها في الخلاط وبعد كده تصفيها وتحطيها على النار وممكن تضيفي معاها كمية صغيرة جدا من السمنة وتسيبيها على النار لغاية ما تتسبك أو كميتها تقل وتتسبك على النار وبعد كده سيبيها تبرد وبعد كده وزعيها في الأكياس وفرغيها من الهوا واقفليها كويس وحطيها في الفريزر..
...رمضان كريم...
:: حفظ وتجميد الأطعمة :: خضار
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى