فطيرة اللحمة المفرومة
:: مخبوزات ومعجنات :: فطائر حادق
صفحة 1 من اصل 1
فطيرة اللحمة المفرومة
المقادير
نصف كيلو لحمة مفرومة-تمن كيلو جبنة شيدر مبشورة-تمنكيلو جبنة رومي مبشورة
فلفل أخضر مقطع-ملعقة صغيرة بابريكا-ملعقة صغيرة ملح-نصف كيلو بقسماط
تلتين كوب لبن-علبة صلصة-2 بيضة
الطريقة
1-عصجى اللحمة على النار وضيفي عليها الفلفل الأخضر والملح وصلصة الطماطم وقلبيهم مع بعض كويس وبعد كده ضيفي عليهم التوابل والبابريكا وقلبيهم مع بعض وسيبيهم على نار هادية من 10 : 15 دقيقة
2-قلبى البقسماط مع البيض واللبن لحد ما يختلط الخليط وبعد كده افردي نصف الخليط في الصينية وبعد كده افردي عليه نصف كمية الجبنة الشيدر والجبنة الرومي وافردي عليهم خليط اللحمة
3-قلبى باقي الجبنة الرومي والشيدر مع باقي خليط البقسماط وقلبيهم مع بعض كويس وبعدين افردي الخليط ده كطبقة أخيرة وحطيه في الفرن لمدة ساعة وبعد كده قدميها.. وبالهناااااااااا.......
مواضيع مماثلة
» فطيرة اللحمة المفرومة
» رول اللحمة المفرومة بالفستق
» مقلوبة اللحمة المفرومة
» فطاير اللحمة
» رول اللحمة
» رول اللحمة المفرومة بالفستق
» مقلوبة اللحمة المفرومة
» فطاير اللحمة
» رول اللحمة
:: مخبوزات ومعجنات :: فطائر حادق
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى