ريش مشوية بالتتبيلة الهندية
:: وصفات الطبخ :: أكلات لحوم
صفحة 1 من اصل 1
ريش مشوية بالتتبيلة الهندية
المقادير
1 كيلو ريش ضانى -1 بصلة مفرومة ناعم - 2 فص ثوم مفروم - 2 حبة فلفل أحمر مفروم ناعم - 1 كوب لبن زبادى -1 ملعقة كبيرة بشر جنزبيل -1ملعقة صغيرة قرفة مطحونة - ملح -1 ملعقة صغيرة يانسون حب - كزبرة حب - كمون حب - فلفل اسود حب - نصف كوب عصير ليمون
الطريقه
1-حمصى التوابل الصحيحة اولا لمدة5 دقائق ثم قومى بطحنها جيدا ثم قلبيها مع الملح وباقى المقادير كعصير الليمون وبشر الجنزبيل والفلفل المفروم والبصل والثوم ثم نتبل بها قطع الريش جيدا وتترك فيها لمدة6 ساعات على الاقل
2-ارفعى الريش من التتبيلة ثم ترص فى صينية وتدخل فرن ساخن 220 درجة وتترك لساعة وربع ثم ترفع وتقدم وقدميها مع ارز بسمتى بالمكسرات مع تحياتى دعاء عاشور وبالهنااا..
مواضيع مماثلة
» كفتة بالتوابل الهندية
» خضار مشوى بالتتبيلة
» خضار بالتتبيلة الحارة
» دجاج بالتتبيلة الخاصة والجبن البرمبرزان
» ريش على الطريقة الهندية
» خضار مشوى بالتتبيلة
» خضار بالتتبيلة الحارة
» دجاج بالتتبيلة الخاصة والجبن البرمبرزان
» ريش على الطريقة الهندية
:: وصفات الطبخ :: أكلات لحوم
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى