كفتة الكابوريا
:: وصفات الطبخ :: أكلات أسماك
صفحة 1 من اصل 1
كفتة الكابوريا
المقادير
بصله مفرومه-1ملعقة صغيرة بابريكا-1ملعقة صغيرة مستردة-نصف كيلو لحم الكابوريا المخلي-عصير1ليمونه-ربع كوب مايونيز-زيت-ملعقه نشا-1كوب بقسماط- بيض-لبن-دقيق-ملح-فلفل
الطريقة
في طبق ضعى البابريكا والمستردة والنشا ولحم الكابوريا وعصير الليمون والمايونيزوملح وفلفل وقلبى جيدا وسخنى الزيت في طاسه على نارفي طبق ضعى البقسماط وتأخذ ملعقة كبيرة من خليط الكابوريا وشكليه بيدك على شكل كرة وضعى فى البيض واللبن ثم في البقسماط على الجهتين حتى يغطيها جيدا ثم تحمر في الزيت وتقدم.......بالهنااااااا.......
مواضيع مماثلة
» باستا الكابوريا بالخضروات
» برياني الكابوريا ( القبقب )
» نصيحه عند اختيار الكابوريا
» برجر الكابوريا مع سلطة الافوكادو
» فتة كفتة .
» برياني الكابوريا ( القبقب )
» نصيحه عند اختيار الكابوريا
» برجر الكابوريا مع سلطة الافوكادو
» فتة كفتة .
:: وصفات الطبخ :: أكلات أسماك
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى