اسرار نجاح الزلابيه
:: نصائح ومعلومات :: الأكلات
صفحة 1 من اصل 1
اسرار نجاح الزلابيه
#مطبخ_دعاء_عاشور
1 - لازم يكون في المقادير نشا لانه بيساعد على قرمشتها من الخارج
2 - لازم يكون قوامها مطاطي (وسط) لانه من اكتر الاسباب اللي بيساعد على الحصول على الزلابية المظبوطة
3 - مده التخمير و طريقة التخمير من اكبر الاسرار
بيتم تفريغ الهواء تمام من العجين وتقلب جيدا من تحت لفوق ( لت العجين ) و تترك للتخمير نصف ساعه ثم تقلب مره اخري وتترك لمده نصف ساعه اخرى
4 - اهم تكه في التحضير هي التحمير بيتم تجهيزي طاستين من الزيت واحده بها زيت بارد والاخرى زيت ساخن بيتم تحمير الزلابيه نص تحميرة في الزيت البارد ثم تترك لتبرد وبعد ذلك بيتم تحميرها في طاسة الزيت الساخن للحصول على اللون الذهبي ومع تحياتى دعاء عاشور ...
مواضيع مماثلة
» اسرار نجاح البيتزا
» اسرار نجاح البسكويت
» اسرار نجاح البراونيز
» اسرار نجاح بلح الشام
» أهم اسرار نجاح البشاميل
» اسرار نجاح البسكويت
» اسرار نجاح البراونيز
» اسرار نجاح بلح الشام
» أهم اسرار نجاح البشاميل
:: نصائح ومعلومات :: الأكلات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى