طريقة سالزيون
:: مخبوزات ومعجنات :: معجنات
صفحة 1 من اصل 1
طريقة سالزيون
المقادير
علبه جبنا فيتا250 جرام و ننزل منها الميه الزياده اللي جوه العلبه-كوب الا ربع زبده بدرجه حراره الغرفه- ثلاث كوب دقيق و ممكن نزود شويه الي ان تتكون عجينه غير لاصقه بالايدي-نص ملعقه صغيره بيكنج بودر-كمون-بيضه لدهان الوجه-حبه البركه او كمون او سمسم للتزيين
الطريقه
نضرب الزبده و الجبنه في العجان الي ان يصبح الخليط كريمي و نضع الدقيق و البيكنج بودر بالتدريج مع التقليب المستمر ونشكلها بالقطاعات لن نحتاج لدهن الصواني و كمان مش لازم تسيبي مسافه عشان هو بيعلي لكن ما بيفرش وندهن الوجه بالبيض و نزينه بالكمون و حبه البركه و يدخل في فرن متوسط الحراره لمدة 10 او 15 دقيقه وتقدم........بالهناااااااااااااااااا.....
:: مخبوزات ومعجنات :: معجنات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى