فطائر بالسوسيس
:: مخبوزات ومعجنات :: فطائر حادق
صفحة 1 من اصل 1
فطائر بالسوسيس
مقاديرالعجينه
4 كوب دقيق - نصف كوب زيت او سمن - معلقة صغيره خميره فوريه - معلقتين كبار سكر بودره - كوب حليب - رشة ملح
الطريقة
بنذوب الخميره في ربع كوب ماء دافيء ونص معلقه صغيره سكرونسيبها لحد ما تعمل رغاوي على الوش عشان نتاكد انها سلميه نفرك الدقيق بالزيت او السمن لحد ما يختفي فيه و نضيف الخميره والحليب تدريجي لحد ما العجينه تتعجن معانا كويس ونسيب العجينه ترتاح نص ساعه وبعدين نقسم العجينه بحيث تبقى كوره قد البيضه وبعدين ناخدها نبرمها زي السميط ونحطها قدامها ونبططها شويها ممكن نفردها بنشابه ونلفها حوالين السوسيس بالورب وبندهن الوش بخليط من البيض واللبن والسكر مخفوقين مع بعض وممكن نرش على الوش حبة البركه او زعتر زي ما تحبوا درجة حرارة الفرن تكون حوالي 200هتقعد فيه ربع ساعه تقريبا وتقدم مع تحياتى دعاء عاشوروبالهناا..
:: مخبوزات ومعجنات :: فطائر حادق
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى