صدور ديك رومى بالزعتر و البابريكا
:: وصفات الطبخ :: أكلات طيور :: ديك رومي
صفحة 1 من اصل 1
صدور ديك رومى بالزعتر و البابريكا
#مطبخ_دعاء_عاشور
المقادير
كوب شوربة - كوب عصير ليمون - ربع كوب سكر بنى - نصف كوب مريمية - نصف كوب زعتر مفروم - ربع كوب خل - ربع كوب مستردة - نصف كوب زيت - 2 معلقة نعناع - 3 معالق صوص بابريكا - 2 معلقة ثوم مفروم - ملح وفلفل اسود - 2 صدر ديك رومى مخلى
الطريقة
1 -نضع الليمون و الشوربة و السكر و المريمية و الزعتر و الخل والمستردة و زيت و النعناع و البابريكا و الثوم والملح والفلفل فى الخلاط ونضربهم جيدا وتتبل بها صدور الديك الرومى
2 - نضع صدور الديك الرومى المتبلة فى الثلاجة لمدة لا تقل عن 8 ساعات
3 - نضع الصدور المتبلة فى صينية ونضعها فى الفرن على درجة حرارة 170 درجة لمدة 3 ساعات حتى تستوى تماما
4 - نقطع صدور الديك الرومى ونقدمها فى طبق التقديم مع تزينها باوراق النعناع ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا...
مواضيع مماثلة
» صدور ديك رومى محشية بالسجق
» صدور رومى مقرمشة
» صدور ديك رومى فى الفرن
» صدور دجاج بالزعتر
» صدور رومى محشية بالتوت
» صدور رومى مقرمشة
» صدور ديك رومى فى الفرن
» صدور دجاج بالزعتر
» صدور رومى محشية بالتوت
:: وصفات الطبخ :: أكلات طيور :: ديك رومي
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى