ارز بسمتي بالكاري
:: وصفات الطبخ :: أكلات أرز
صفحة 1 من اصل 1
ارز بسمتي بالكاري
المقادير
2 كوب ارز بسمتي مغسول ومنقوع في ماء لمدة نصف ساعة - 2 ثمرة فلفل رومي أو حامي (حسب الرغبة) - بصلة مقطعة مكعبات صغيرة جدا - ثمرة جزر متوسطة مبشورة - 2 ملعقة كبيرة زبدة أو سمنة - 2 ملعقة صغيرة كاري - ملعقة صغيرة كركم - 3 كوب مرقة دجاج - ملح وفلفل أسود - ورق لاورى - 3حبة حبهان - عود قرفة
الطريقة
1-سيحي الزبدة في حلة على ناروشوحي فيها البصل لغاية ما لونه يبقى دهبي وضيفي عليهم بعد كده باقي المقادير ما عدا مرقة الدجاج وقلبيهم لغاية ما يختلطوا كلهم مع بعض
2-حطي مرقة الدجاج على الرز وقلبيهم مع بعض وسيبيهم على نار عالية لغاية ما يغلي ووطي بعد كده النار وسيبيهم لمدة 15 دقيقة لغاية ما يستوي الرز
3-اغرفي الرز في أطباق التقديم مع أي نوع دجاج أو لحمة.. وبالهناا.
مواضيع مماثلة
» ارز بسمتي بالكاري (للمبتدئين)
» ارز بسمتي بالبهارات والثوم
» بط بالكاري
» بيض بالكاري الحار
» شوربة خضار بالكاري
» ارز بسمتي بالبهارات والثوم
» بط بالكاري
» بيض بالكاري الحار
» شوربة خضار بالكاري
:: وصفات الطبخ :: أكلات أرز
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى