أهلا بكم ويسعدنا إنضمامكم إلينا

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

أهلا بكم ويسعدنا إنضمامكم إلينا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

طريقة سالزيون

اذهب الى الأسفل

طريقة سالزيون Empty طريقة سالزيون

مُساهمة من طرف duaa الأربعاء يناير 28, 2015 1:13 am

طريقة سالزيون 11111685
المقادير
علبه جبنا فيتا250 جرام و ننزل منها الميه الزياده اللي جوه العلبه-كوب الا ربع زبده بدرجه حراره الغرفه- ثلاث كوب دقيق و ممكن نزود شويه الي ان تتكون عجينه غير لاصقه بالايدي-نص ملعقه صغيره بيكنج بودر-كمون-بيضه لدهان الوجه-حبه البركه او كمون او سمسم للتزيين

الطريقه
نضرب الزبده و الجبنه في العجان الي ان يصبح الخليط كريمي و نضع الدقيق و البيكنج بودر بالتدريج مع التقليب المستمر ونشكلها بالقطاعات لن نحتاج لدهن الصواني و كمان مش لازم تسيبي مسافه عشان هو بيعلي لكن ما بيفرش وندهن الوجه بالبيض و نزينه بالكمون و حبه البركه و يدخل في فرن متوسط الحراره لمدة 10 او 15 دقيقه وتقدم........بالهناااااااااااااااااا.....
duaa
duaa
Admin

عدد المساهمات : 10995
نقاط : 33266
تاريخ التسجيل : 24/12/2014

https://duaaashour.forumegypt.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى