شبيسى بالجبنه المتبله فى البيت
:: سلطات ومقبلات :: تسالى ومقرمشات
صفحة 1 من اصل 1
شبيسى بالجبنه المتبله فى البيت
اولا كلنا بنجيب جبنه تلاجه قديمه اللى بتكون حادقه دي وكمان جبنه تلاجه ملح قليل او متوسط وطبعا كلنا عارفيين ان الجبنه لما بتفضل فى التلاجه من غير شرش ومكشوفه يعنى محطوطه فى طبق بدون غطاء بتنشف هو ده اللى احنا عاوزينه بالضبط تجيبى الجبنه الكميه اللى تحبيها وتنشفيها ولما تنشف تقومى طحنها فى المطحنه وتعبيها فى برطمان مغلق واحفظيها فى التلاجه وكل ما تعملى بطاطس شبسى رشى شويه عليها ودوقى الطعم
اما نكهه الجبنه المتبله
هتخلطى الجبنه المسحوق مع مسحوق بصل ناشف اللى بيتباع فى السوبر ماركت
وممكن
تستخدمى نوع الجبنه المفضل بس لازم تنشفيها وتطحنيها الاول وطبعا ده هيريحنا كتير لانك هتعملى كميه تقضيكى فتره تقلى البطاطس عادى ونرش عليها الخليط الجبنه والطريقه سهله ويالهنا...
:: سلطات ومقبلات :: تسالى ومقرمشات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى