بيتزا كونو
:: مخبوزات ومعجنات :: بيتزات
صفحة 1 من اصل 1
بيتزا كونو
" alt="" />
اولا العجينة
المقاديرهذه تعمل 5 بيتزا
1كيلو دقيق - 2 معلقه كبيره خميرة فورية وعليهم شوية سكر و مياه دافية و يخمروا - 2 زبادي - 4 جبنة مثلثات - توم بودرة وبصل بودرة - 4 معلاق كبيره لبن بودرة - 4 معلاق كبيره زيت - 2 معلقه كبيره سكر و الي اخدنا منهم شوية للخميره - ملح - نص كوب ماء و لو احتاج زودي
الطريقة
نعجن كلوه ونتركها تتخمر ساعة ونصف وبعدين نرش دقيق ونفردها على الرخامة و نقطة زيت في صينية و ننقلها عليها ونحط صينية اصغر دائرية في النص مقلوبة و نضغط عليها بخفةعشان نحدد نقطع فين ونرفعها نجد مكانها دائرة نقطع خطوط عمودية على خط الدائرة اللي في النص نجيب ورق زبدة و نقطعه قرطاسات ونلف العجينه عليه حتى تعمل الكونو ونحط الصلصة و الزعتر و الخضروات واللحمة المفرومة لو تحبي و اخيرا الجبنة الرومي و الموزاريلا عشان يسيحو عليهم و ندخل على الفرن من تحت وبعد ما تستوي نشيل الورق
ونحط الكريمة
بس انا حطيت جوة الاول ملعقة لحمة مفرومة
الكريمة
كريمة طهي - 8 جبنة مثلثات - اي جبنه كريمي تحبيها - وعليهم 2 معلقه كبيره دقيق و زي الباشميل يضربوا في الخلاط وتحطيهم علي النار و بعد ما يبرد تحطيها في كيس الكريم شانتيه و تزيني بها و على الكريمة شوية زعتر لو تحبي وتقدم مع تحياتى دعاء عاشور وبالهنااا..
اولا العجينة
المقاديرهذه تعمل 5 بيتزا
1كيلو دقيق - 2 معلقه كبيره خميرة فورية وعليهم شوية سكر و مياه دافية و يخمروا - 2 زبادي - 4 جبنة مثلثات - توم بودرة وبصل بودرة - 4 معلاق كبيره لبن بودرة - 4 معلاق كبيره زيت - 2 معلقه كبيره سكر و الي اخدنا منهم شوية للخميره - ملح - نص كوب ماء و لو احتاج زودي
الطريقة
نعجن كلوه ونتركها تتخمر ساعة ونصف وبعدين نرش دقيق ونفردها على الرخامة و نقطة زيت في صينية و ننقلها عليها ونحط صينية اصغر دائرية في النص مقلوبة و نضغط عليها بخفةعشان نحدد نقطع فين ونرفعها نجد مكانها دائرة نقطع خطوط عمودية على خط الدائرة اللي في النص نجيب ورق زبدة و نقطعه قرطاسات ونلف العجينه عليه حتى تعمل الكونو ونحط الصلصة و الزعتر و الخضروات واللحمة المفرومة لو تحبي و اخيرا الجبنة الرومي و الموزاريلا عشان يسيحو عليهم و ندخل على الفرن من تحت وبعد ما تستوي نشيل الورق
ونحط الكريمة
بس انا حطيت جوة الاول ملعقة لحمة مفرومة
الكريمة
كريمة طهي - 8 جبنة مثلثات - اي جبنه كريمي تحبيها - وعليهم 2 معلقه كبيره دقيق و زي الباشميل يضربوا في الخلاط وتحطيهم علي النار و بعد ما يبرد تحطيها في كيس الكريم شانتيه و تزيني بها و على الكريمة شوية زعتر لو تحبي وتقدم مع تحياتى دعاء عاشور وبالهنااا..
:: مخبوزات ومعجنات :: بيتزات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى