صينية خرشوف بالبشاميل
:: وصفات الطبخ :: أكلات لحوم
صفحة 1 من اصل 1
صينية خرشوف بالبشاميل
المقادير
نصف كيلو خرشوف - نصف كيلو لحم مفروم معصج - ملعقة صغيرة بهارات -2 فص توم - ملح وفلفل
مقادير البشاميل
2 كوب لبن -2 ملعقة كبيرة سمن -4 ملعقة كبيرة دقيق -2 كوب شوربة دجاج (يمكن استبدالها 2 مكعب مرقة دجاج)
الطريقة
1-قطعي الخرشوف مكعبات وضيفيه في صينية مع اللحمة المفرومة المعصجة والتوم والملح والفلفل وقلبيهم بملعقة
2-في حلة سخني السمنة وضيفي لها الدقيق وقلبيهم كويس أوي لحد الدقيق لونه ما يبقى أصفر وبعدها ضيفي بالتدريج اللبن والشوربة مع التقليب لحد ما تختفي أي كتل ويبقى الخليط ناعم وضيفي له الملح والفلفل
3-صبي البشاميل على الخرشوف واللحمة في الصينية ودخليه الفرن على درجة حرارة 180 لمدة نص ساعة وقدميه مع تحياتى دعاء عاشور.وبالهنااا...
مواضيع مماثلة
» صينية خرشوف بالبشاميل دايت
» صينية قرع عسلى بالبشاميل
» صينية الخضار بالبشاميل
» صينية خضار بالبشاميل
» صينية القرنبيط بالبشاميل
» صينية قرع عسلى بالبشاميل
» صينية الخضار بالبشاميل
» صينية خضار بالبشاميل
» صينية القرنبيط بالبشاميل
:: وصفات الطبخ :: أكلات لحوم
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى