بواقي اللحمة
:: وصفات الطبخ :: أكلات لحوم
صفحة 1 من اصل 1
بواقي اللحمة
اللحمة من أكتر الحاجات اللي بيكون صعب علينا إننا نرمي البواقي بتاعتها بسبب أسعارها الغالية جدا اللي كلنا بنعانيها علشان كده النهارده هاقول لكم على طرق كتيرة جدا ممكن تستخدمي فيها بواقي اللحمه
- اعملي وجبة خفيفة.. ممكن تقطعي اللحمة المتبقية وتشوحيها على النار مع أي أنواع خضار تحبيها وتحطّي عليها صويا صوص وجنزبيل وكمية صغيرة من أي زيت عندك وتبليهم بشوية ملح وفلفل أسود وأي بهارات تحبيها وتعملي جنبها بطاطس محمرة وسلطة خضراء وتبقي بكده عملتي وجبة خفيفة
- اعملي فاهيتا لحمة.. ودي طريقتها سهلة جدا كل اللي عليكِ إنك تقطعي اللحمة لشرائح وتبليها بملح وفلفل وخل وعصير ليمون وكمون وزعتر وفلفل حامي مفروم وفلفل أحمر مطحون وتسيبيها في التتبيلة دي لمدة نصف ساعة علشان اللحمة تتشرب مِن التتبيلة وبعد كده هاتي طاسة وحطي فيها كمية صغيرة من الزيت وشوحي فيه فلفل وبصل مقطع شرائح طولية وبعد كده ارفعيهم من على النار وحطي اللحمة بالتتبيلة بتاعتها في نفس الطاسة وسيبيها تتشوح شويةوبعد كده رجعي الخضار عليها تاني وقلبي كل المكونات مع بعضها وارفعيها من على النار وقدميها.. وبالهنا
- بواقي اللحمة المعصجة.. ممكن تعملي بيها حاجات كتير زي المسقعة أو أي صواني بالبشاميل أو تحطيها على البيتزا أو تعملي بها حشوة السمبوسة..
:: وصفات الطبخ :: أكلات لحوم
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى