أهلا بكم ويسعدنا إنضمامكم إلينا

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

أهلا بكم ويسعدنا إنضمامكم إلينا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

صينية الرقاق بالبشاميل

اذهب الى الأسفل

صينية الرقاق بالبشاميل Empty صينية الرقاق بالبشاميل

مُساهمة من طرف duaa الأحد ديسمبر 06, 2015 6:27 pm

صينية الرقاق بالبشاميل 11111160
المقادير
نصف كيلو رقاق - بصلة مقطعة قطع صغيرة .- نص كيلو لحمة مفرومة - نص كوب كبير زبدة - نص كوب كبير دقيق - 4 كوبيات لبن - ملح و فلفل - 2 بيضة - كوب كبير شوربة لحمة

الطريقة
1- هنعصج اللحمة المفرومة اولا
2- بعد كده هنجهز البشاميل عن طريق إننا نسخن الزبدة ونضيف  ليها الدقيق مع التقليب لغاية ما لون الدقيق يبقى ذهبي بعد كده
نضيف ليه اللبن تدريجيا مع التقليب المستمر لغاية ما يبقى قوامه سميك بعد كده نضيف ليه الملح والفلفل الأسود بعد كده نشيله من
على النار وبعد ما يبرد نجيب بيضة ونحطها في طبق ونضربها بالمضرب مع الملح والفلفل وبعد كده نضيفها إلى البشاميل ونقلبهم
مع بعض
3- هنجيب الرقاق ونبله بالشوربة السخنة
4- هنجيب صينية فرن وندهنها بالزبدة ونرص فيها نص كمية  الرقاق الموجود عندنا ونضيف ليها اللحمة وبعد كده نص كمية
البشاميل وبعد كده نرص باقي كمية الرقاق الموجودة، بعد كده  نغطي وش الصينية بباقي كمية البشاميل الموجود عندنا.
5- هندخل الصينية في فرن متوسط الحرارة لمدة نص ساعة أولغاية ما وشها يحمر بعد كده نخرجها من الفرن ونقطعها وتقدم بالهناا.
duaa
duaa
Admin

عدد المساهمات : 10986
نقاط : 33239
تاريخ التسجيل : 24/12/2014

https://duaaashour.forumegypt.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى