مكرونة بالبشاميل صيامي
:: وصفات الطبخ :: أكلات صيامى
صفحة 1 من اصل 1
مكرونة بالبشاميل صيامي
المقادير
كيلو مكرونة أقلام - كيلو مشروم - 3 بصلات - نصف كوب دقيق - 1/4 كوب زيت - كوب ماء - ملح وفلفل وتوابل
الطريقة
1-هنسلق المكرونة وأثناء ما المكرونة بتتسلق هنقطع البصل والمشروم قطع صغيرة ونحمر البصل والمشروم مع بعض في الزيت
2-هنجيب صينية ونسخن فيها الزيت على النار وبعد كده نضيف إليه الدقيق ونقلبه لغاية لونه ما يبقى دهبي ونضيف إليه الماية بالتدريج مع التقليب المستمر وبعد كده
نضيف الملح والتوابل
3- هنجيب صينية فرن وندهنها بالزيت ونرص فيها المكرونة ومن فوقها البشاميل والبصل والمشروم وبعد كده نحط طبقة تانية من المكرونة ومن فوقها طبقة أخرى من البشاميل وندخلها في فرن متوسط الحرارة لمدة نص ساعة أو لغاية ما وشها يحمر نطلعها ونقطعها وتقدم وبالهنااا...
مواضيع مماثلة
» كفتة عدس صيامي
» مكرونة بالبشاميل بالخضار
» مكرونة بالبشاميل والخضار
» مكرونة بالبشاميل والخضار
» مكرونة لينجويني بالبشاميل
» مكرونة بالبشاميل بالخضار
» مكرونة بالبشاميل والخضار
» مكرونة بالبشاميل والخضار
» مكرونة لينجويني بالبشاميل
:: وصفات الطبخ :: أكلات صيامى
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى