جمبرى تندورى
:: وصفات الطبخ :: أكلات أسماك
صفحة 1 من اصل 1
جمبرى تندورى
المقادير
1 كيلو جمبرى كبير جامبو بالقشر- زبادى - ثمرة بنجر مفروم -2 ملعقة كارى -1 ملعقة ثوم مفروم -1 ملعقة جنزبيل مفروم - فلفل أخضر - زيت - ملح - فلفل أسود
الطريقه
إغسلى الجمبرى وإفتحيه من الظهر ونظفيه من الرمل وضيفى الكارى والجنزبيل الطازج المفروم ناعم للزبادى وضيفى الثوم المفروم والبنجروضيفى الفلفل الأخضر المفروم والملح والفلفل الأسود وضعى الجمبرى فى خليط الزبادى والتتبيلة وقلبى واتركى الجمبرى فى التتبيلة لمدة 15 دقيقة ورصى الجمبرى فى صينية أو فى أعواد شيش ورشى على الوجة زيت ودخلى الجمبرى الفرن على درجة حرارة 250 لمدة 12 دقيقة وقدمى الجمبرى مع الأرز مع تحاتى دعاء عاشور وبالهناااا...
:: وصفات الطبخ :: أكلات أسماك
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى