لوعايزة تفرمى اللحمة وللأسف الكبة بايظة
:: نصائح ومعلومات :: البيت
صفحة 1 من اصل 1
لوعايزة تفرمى اللحمة وللأسف الكبة بايظة
لوعايزة تفرمى اللحمة وللأسف الكبة بايظة تعملى ايه
الطريقة ببساطة انك تجمدى اللحمة وتطلعيها عشر دقايق وبعد كدة تبشريها بالمبشرة
ايوة المبشرة العادية بتاعت البصل وبصراحة النتيجة روعة وانعم من الكبة.
مواضيع مماثلة
» خلطة بهارات الكبة
» للحفاظ على الكبة متماسكة عند القلي
» الكبة المشوية بالطريقة الحلبية
» رول اللحمة
» شيش اللحمة والبطاطس
» للحفاظ على الكبة متماسكة عند القلي
» الكبة المشوية بالطريقة الحلبية
» رول اللحمة
» شيش اللحمة والبطاطس
:: نصائح ومعلومات :: البيت
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى