شبيسى منزلي بجميع النكهات
:: سلطات ومقبلات :: تسالى ومقرمشات
صفحة 1 من اصل 1
شبيسى منزلي بجميع النكهات
نكهة الطماطم... اعصرى طماطماية وحطى عليها ملعقة ملح + ملعقة خل + ملعقة فلفل اسود
وانقعى البطاطس فيها لمدة ربع ساعة قبل القلي طبعا البطاطس هايكون لونها احمر
نكهة الكاتشب ...ملعقتين كاتشب + ملعقة ملح + ملعقة خل + ملعقة فلفل اسود انقعى برضو البطاطس زى الخطوة اللي فاتت
نكهة الشطة والليمون... ملعقة خل + نص ملعقة شطة + عصير ليمونة + ملح + فلفل اسود
طعم الكباب ........بوضع مكعب مرقة لحم وشوية ملح صغيريين
طعم الفراخ .....................مكعب مرقة دجاج وشوية ملح
طعم الملح .....................شوية ملح حسب الرغبة
طعم الكاتشب او الطماطم ..................بوضع بعض الكاتشب
طعم البيتزا..........................بوضع بعض خلطة البيتزا عليها
........لازم النقع يكون اطول فترةممكنة علشان النتيجة تكون افضل...
:: سلطات ومقبلات :: تسالى ومقرمشات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى