أهلا بكم ويسعدنا إنضمامكم إلينا

الكوسه بالباشميل

اذهب الى الأسفل

الكوسه بالباشميل

مُساهمة من طرف duaa في الخميس أبريل 09, 2015 12:34 am


المقادير
1 كيلو كوسه-1/2 كيلو لحم مفروم ومعصج-معلقتين دقيق-كوب لبن-معلقه زبده-ملح وفلفل وبهارات-1/2 كوب جبن موزاريلا

الطريقة
قطعى الكوسه حلقات وتغسل بالماء ثم تشوح فى معلقه سمن الى ان تنزل مائها وتدخل فى السوى (تصبح طريه) وتكونى عملتى العصاج جاهز نضع نص الكوسه فى الصينيه ثم نضع العصاج (ممكن على العصاج نضع معلقتين بشاميل اذا جهز ثم باقى الكوسه
ثم نجهز الباشميل
نحمر معلقتين الدقيق فى السمن حتى يكون الدقيق يصفرونضع عليه كوب لبن او نص كوب لبن وشوربه اذا وجدت حتى يعطى سمكا مناسبا وملح وفلفل وبهارات ونغطى بيه صينيه الكوسه ونرش على الوجه الجبنه الموزاريلا وتدخل الفرن الى حوالى نصف ساعه الى ان يحمر وجهها نخرجها وتقدم...........بالهنااااااااااا........
avatar
duaa
Admin

عدد المساهمات : 8717
نقاط : 26422
تاريخ التسجيل : 24/12/2014

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://duaaashour.forumegypt.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى